فالوده کرمانی خانگی
-
- برای
- 4
-
مواد لازم برای فالوده کرمانی خانگی
-
- رشته فالوده:
- آب جوش 5 پیمانه
- نشاسته گل 1 پیمانه
- آب سرد 1 پیمانه
- یخ یه مقدار لازم
- شربت فالوده:
- شکر 1 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- عرق نعنا 1/2 پیمانه
- عرق بیدمشک 1/2 پیمانه
- گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه فالوده کرمانی
مرحله اول: درست کردن فالوده
۱- نشاسته گل را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
۳- نشاسته ی حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید.
۵- داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه ی آب و یخ یک آبکش قرار دهید. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه از آن رد کنید.
۶- مایه را حدودا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید.
۷- سپس فالوده را داخل سبد بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید. فالوده را به کاسه منتقل کنید.
مرحله دوم: درست کردن شربت فالوده کرمانی
۱- شکر را به همراه آب جوش داخل ظرفی بریزید و آن را آن قدر هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس عرق نعنا، عرق بیدمشک و گلاب را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۲- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید و نوش جان کنید
نکات کلیدی طرز تهیه فالوده کرمانی
– می توانید مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید و زیر آن کاسه ی یخ را قرار دهید تا مایه داخل آن بریزد.
– برای تهیه شربت فالوده کرمانی، همین که شکر روی حرارت داخل آب حل شود کافی است. لذا نیازی به غلیظ شدن آن نیست.
– مقدار شیرینی این شربت کمی زیاد در نظر گرفته شده است. می توانید با توجه به ذائقه تان میزان شیرینی آن را کم و زیاد کنید.
– فالوده های آماده را به صورت مجزا از شربت، داخل ظرف در بسته بریزید، ۱ لیوان آب به آن اضافه کنید و در یخچال نگهداری کنید.
– مایه فالوده را به صورت داغ داخل آبکش بریزید تا به راحتی از سوراخ آبکش رد شود و بلافاصله به شکل گلوله های ریز داخل کاسه ی یخ سفت گردد.
– بهتر است فالوده ی آماده شده ۳۰ دقیقه در یخچال بماند و بعد به همراه شربت سرو شود.
– می توانید از تخم شربتی و یا خاکشیر نیز در فالوده کرمانی استفاده کنید.
مرسی که همیشه با مطالب تازه آوردید.