۶ نکته مهم در مورد قابلمه های نسوز

۱- شروع با روغن کم:

رای پخت در ظروف نچسب باید از روغن کم استفاده شود حتی ظروف نچسب از لحاظی رژیمی هم به حساب می آیند چون برای درست کردن غذا از روغن کم مصرف میشود حتی بدون روغن هم میتوانید غذاهای خوشمزه و دلچسب درست کنید.

۲- شستن با آب گرم:

هنگامی که همه چیز را خنک می کنید، آب گرم را بر روی سطح ظروف بریزید و انرا شستشودهید، سپس اگر تمایل داشتید سطح را با اسفنج خالص تمیز کنید. در نهایت دوباره آن را بشویید.

۳- استفاده از صابون مخصوص ظروف:

در ظروف نسوز تنها چیزی که روغن دوست ندارد صابون است.

یکی از وظایف اصلی صابون ظروف نسوز این است که روغنهای غذایی را از بین میبرد، پس می توانید از صابون ظروف استفاده کنید.مقدار کمی از صابون مخصوص ظروف نسوز را که بر ظروف بزنید به راحتی تمیز میشود .

۴- اجتناب از نگهداری آب در ظروف نسوز:

خیساندن آب در ظروف شاید به یاد آورید که کلاس شیمی دبیرستان یاد گرفتیم که آب + آهن = زنگ زدن؟ این نیز در مورد ظروف نسوز و چدن هم نیز صادق است. اگر شما اجازه دهید آب بر روی سطوح تابه های چدنی شما باقی بماند، آنها را زنگ می زنند.

۵- هرگز از ماشین ظرفشویی استفاده نشود:

حالا که متوجه شده اید که صابون و ماندن ظروف به مدت طولانی در آب برای ظروف نسوز بد است، احتمالا متوجه شده اید که چسبیدن آنها به ماشین ظرفشویی بسیار بد است به دلیل زیاد ماندن آن ها در ماشین باعث زنگ زدگی ظروف میشه .

۶- نگهداری ظروف نسوز:

حالا وقت آن رسیده که ازتابه های نسوز یا چدنی که تمیزو خشک هستند، نگهداری لازم را انجام دهید .

اگر شما چند تابه یا قابلمه دارید، حوله کاغذی را در انتهای هر تابه قرار دهید، سپس تابه ها را درون یکدیگر قرار دهید و انهارا در جایی که به راحتی میتوانید بعدا از آن ها استفاده کنید و به دور از رطوبت است نگهداری کنید با مراقبت صحیح از ظروف میتوانید سال های سال و حتی نسل های بعد هم از این ظروف استفاده شود.

یک دیدگاه برای " ۶ نکته مهم در مورد قابلمه های نسوز " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --