روش تهیه سالاد کینوا مکزیکی

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا  3 پیمانه
 آب مرغ 2/3 پیمانه
لوبیا قرمز 1 پیمانه
ذرت پخته شده 2/3 پیمانه
خیار 3 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد

 

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --