دستور پخت مرغ تندوری

مرغ تندوری (غذای هندی)

مواد لازم :

ماست 200 گرم
زنجبیل تازه، رنده شده یک قاشق غذاخوری
سیر، له شده یک قاشق غذاخوری
رب تندوری یک قاشق غذاخوری
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) ½ قاشق چایخوری
زیره 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری
ران و سینه مرغ یک کیلوگرم

مواد لازم برای تهیه سس نعناع:

ماست 200 گرم
نعناع، درشت خرد شده یک دسته کوچک
گشنیز، درشت خرد شده یک دسته کوچک
پیاز کوچک، درشت خرد شده ½
گوجه فرنگی، درشت خرد شده یک عدد
دانه انار خشک، آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی,نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.

برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --