دستور پخت مرغ با سس آلبالو

طرز تهیه مرغ با سس آلبالو

مواد لازم:

ران مرغ درسته ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

هویج ۱ عدد

آلبالو نصفه پیمانه

آلو نصفه پیمانه

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم

پیاز داغ به مقدار لازم

کره ۲۵ گرم

زعفران

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با پیاز و هویج و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر داخل قابلمه می‌ریزیم تا کامل بپزد دقت کنید مرغ له نشود و حالت خودش را از دست ندهد بعد از پخت مرغ سبزیجات داخل آب مرغ را خارج می‌کنیم مرغ را داخل کره و زعفران و کمی روغن سرخ می‌کنیم سپس هسته‌های آلبالو و آلو را جدا می‌کنیم داخل آب مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم حسابی جا بیوفتد و سس غلیظ شود. می‌توانید در این مرحله مرغ را داخل سس قرار دهید یا سس را روی مرغ بریزید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت مرغ با سس آلبالو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --