طرز تهیه ماهی لیمویی
مواد لازم : برای ۴ نفر
ماهی شیر یا قزلآلا به قطر ۲ سانت | 600 گرم |
گشنیز تازه خرد شده | یک چهارم فنجان |
نمک و فلفل | بهمیزان لازم |
کره آب شده | یک قاشق غذاخوری |
پوست لیموترش رنده شده | یک قاشق مرباخوری |
روغن | به میزان لازم |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
روش تهیه :
ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده، پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.