دستور پخت فیله گوشت بریان

طرز تهیه فیله گوشت بریان

مواد لازم :

سیر 3 حبه
فلفل سياه 1 قاشق سوپخوري
آرد 4/1 پيمانه
راسته گوساله يك تكه 0 در حدود 2 كيلو
پياز 1 عدد
قلوه گاه گوسفند 16 قطعه
آب انگور 1 پيمانه
سيب زميني متوسط 6 عدد
گوجه فرنگي 3 عدد
جعفري خرد شده 4/1 پيمانه

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 500 درجه فارنهايت گرم نموده , سير و نمك و فلفل را روي يك دستمال تميز ريخته با قسمت تخت چاقو روي آن فشار دهيد تا تقريباً خرد شود سپس آرد را به آن اضافه كنيد و مخلوط نمائيد . از مواد آماده به اطراف گوشت ماليده , گوشت را در ظرف مخصوص قرار داده , در طبقه وسط فر بگذاريد . درجه فر را كم كرده به 325 درجه برسانيد . منتظر بمانيد تا گوشت پخته شود و رنگ روي آن … اي شود. گوجه فرنگي و پياز را ريز خرد نموده در كمي روغن تف دهيد. در نيمه پخت , گوشت را بيرون آوريد و به آن نمك زده , پياز را روي آن ريخته قطعه هاي گوشت قلوه گاه را روي آن قرار داده با اب انگور و گوجه فرنگي خرد شده در سيني فر قرار مي دهيم , سيب زميني ها را از وسط دو نيم كرده , در نيمه پخت دور تا دور گوشت قرار داده تا كاملاً پخته و بريان شود . در آخر آب گوشتي كه در ظرف باقي مانده , از صافي رد نموده ودر ظرف مورد نظر ميريزيم . سپس گوشت و سيب زميني ها را در آن قرار داده و روي آن جعفري خرد شده مي ريزيم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --