دستور پخت سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس

در فصل پاییز و زمستان بهترین زمان برای پخت انواع سوپ ها می باشد.

مواد لازم برای طرزتهیه سوپ عدس:

 عدس ریز  2 پیمانه
پیاز بزرگ  1 عدد
 برنج نیم دانه نصف پیمانه
 گوشت  100-200 گرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ برنج و عدس :

ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید در حدی که نرم شوند سپس گوشت را اضافه کنید و با مقداری آب بپزید و اجازه بدهید گوشت نیم پز شود سپس عدس های از قبل خیس خورده را اضافه کنید. و برنج ها را بشویید و اضافه کنید. زمانی که گوشت به طور کامل پخت نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. می توانید این سوپ را سفت بگیرید مانند آش شله قلمکار و حتی آن را بکوبید اگر دوست نداشتید می توانید آن را شل تر بپزید این کاملا سلیقه ای است.

در مرحله ی آخر پخت دارچین را به آن اضافه کنید.

چاشنی این سوپ لیموترش است که هنگام سرو می توانید به آن اضافه کنید.

سوپ عدس مجارستانی

مواد لازم برای سوپ عدس مجارستانی :

 عدس ریز 2 پیمانه
 پیاز خرد شده  2 عدد
 ساقه کرفس  2 عدد
 بادمجان  2 پیمانه
 سرکه سیب  1 پیمانه
 برگ بو  2 عدد
 آب مرغ 2 لیتر
 ماست نصف پیمانه
گشنیز به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی :

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان، ‌آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --