دستور پخت سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

مواد لازم : برای ۶ نفر

تره فرنگی ۲ تا ۳ دسته
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری پر
آب گوشت پنج لیوان
زرده تخم مرغ سه تا چهار عدد
خامه ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آب لیمو ۲/۱ استکان
نمک به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

    ریشه و برگهای سبز تره فرنگی را جدا می کنیم و قسمت سفید انرا خرد می کنیم و میشوییم و با دوسه لیوان اب و کمی نمک می گذاریم بپزد بعد از پختن تره فرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد می کنیم و ارد را به کمی کره سرخ می کنیم و حرارت را ملایم می نمائیم و اب گوشت را بتدریج داخل ارد سرخ شده میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا ارد در ابگوشت حل شود انگاه تره فرنگی اماده شده را داخل این مایه می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سوپ کمی غلیظ شود و باندازه کافی نمک و فلفل بان می پاشیم بعد زرده تخم های تخم مرغ را خوب میزنیم و با اب لیمو و کمی نمک مخلوط می نمائیم و داخل سوپخوری میریزیم و سوپ را داغ داغ بتدریج روی تخم مرغ میریزیم و بهم میزنیم و خامه را روی سوپ می دهیم.

    ممکن است تره فرنگی را حلقه حلقه نازک ببریم با مقداری اب و کمی نمک بپزیم بعد مطابق دستور فوق ارد را با کره سرخ کنیم داخل تره فرنگی بریزیم. اب گوشت را اضافه کنیم بگذاریم سوپ اهسته اهسته بجوشد و کمی غلیظ شود بعد مطابق دستور فوق عمل کنیم. در اینصورت یک دسته تره فرنگی کافیست.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --