دستور پخت سالاد والدورف مرغ

طرز تهیه سالاد والدورف مرغ

این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده کامل تبدیل می کند.

مواد لازم برای سالاد والدورف مرغ

ماست ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
شوید ۱ قاشق غذاخوری
مرغ ۲ پیمانه
سیب ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه
گردو ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد والدورف مرغ

۱- شوید را ریز خرد کنید. می‌توانید از ریحان هم استفاده کنید.
۲- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را مکعبی خرد کنید.
۳- سیب و کرفس را هم مکعبی خرد کنید.
۴- گردو‌ها را بو دهید.
۵- می‌توانید از برگ‌های کاهو به صورت درسته استفاده کنید و یا آن‌ها را خرد کنید.
۶- در کاسه کوچکی، ماست را با آبلیمو، سس خردل و شوید (یا ریحان) خرد شده ترکیب کنید و بعد در کاسه بزرگتری بریزید.
۷- مرغ، سیب، کرفس، گردو و کشمش را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
۸- به آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
۹- برای سرو برگ‌های کاهو را در ظرف مورد نظر پخش کنید و سایر مواد را روی آن‌ها بریزید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت سالاد والدورف مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --