دستور پخت ران مرغ با آجیل برزیلی

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی :

     آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید)  ۱۵۰ گرم
     زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست)  یک تکه
     سیر ۱ حبه
     عصاره لیموترش ۱ عدد
    شیر نارگیل ۲۵۰ گرم
    رب انار ۴ قاشق غذاخوری
    ران مرغ ۶ تکه

    مواد لازم برای سرو:

     روغن کلزا ۲ قاشق غذاخوری
    بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود) ۲ عدد
     انار ۱ عدد

    طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی :
    آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.

    روز بعد، فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.

    در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --