خورش گوشت تند
مواد لازم:
پیاز | 2 عدد بزرگ |
گوشت خورشی | 700 گرم |
سیر رنده شده | 5 عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | 800 گرم |
فلفل سبز خرد شده | 2 عدد |
زیره آسیاب شده | 2 قاشق چای خوری |
لوبیا قرمز | 400 گرم |
شکر قهوه ای | 1 قاشق چای خوری |
روغن زیتون | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
مواد لازم جهت سرو :
برگ گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار رنده شده | 4 قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
* ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.
* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.
این غذا را میتوانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز میتواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.