دستور پخت بال مرغ كبابى به سبك مالزى

بال مرغ كبابى به سبك مالزى

آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر :

بال مرغ  2 کیلو گرم
 ماست 200 گرم
 پیاز بزرگ و رنده شده  1 عدد
روغن زیتون  1/4 لیوان
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
لیمو ترش 2 عدد
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
عسل 2 قاشق غذا خوری
ادويه تندورى 2 قاشق غذا خوری
ادويه شان مخصوص مرغ كبابى 1/2 بسته

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

( بالهاى مرغ را تميز شسته )

( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )

( و خوب هم بزنيد )

سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --