نحوه درست کردن پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

دستورپخت پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

بسیاری آدم‌ها علاقه‌ای به پن‌کیک‌های ساده و شیرین امریکایی ندارند. اما چه کسی گفته که این پنکیک‌ها حتما باید شیری و ساده باشند؟ چرا نباید آنها را پر از موادی مثل فلفل، ذرت، پیازچه، بیکن، و چیزهای دیگری کرد؟ پنکیک‌هایی که اینجا دستورپخت‌شان را می‌خوانید، دقیقا همین‌طور هستند. همراه با پنیر چدار و مقادیر زیادی مواد هیجان‌انگیز دیگر.

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری کره

۱۲۰ گرم بیکن، ریز شده به شکل مکعب

۱.۵ پیمانه دانه ذرت (تقریبا ۲ ذرت)

۱ تا ۲ هالوپینو پاک شده و ریز شده

۸ عدد پیازچه، باریک برش خورده

نمک و فلفل سیاه تازه

۱ پیمانه آرد ذرت

۱ پیمانه آرد گندم

۲ قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه (مخمر)

یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین

۲ قاشق غذاخوری عسل، و مقداری بیشتری برای سرو

۲ تخم‌مرغ

۳۰۰ گرم باترمیلک

۲ قاشق غذاخوری روغن سبزی، و مقداری بیشتری برای پخت

۱۲۰ گرم پنیر چدار، برش خورده به شکل مکعب‌مربع‌های ۱ سانتی‌متر

طرز تهیه

۱. کره، بیکن و یک قاشق غذاخوری آب را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط قرار دهید. بپزید و تکان دهید، تا زمانی که آب تبخیر شود و بیکن شروع کند به ترد و تیره شدن. حدود ۵ دقیقه بعد ذرت را اضافه کنید، دما را بالا ببرید، و بپزید و تکان دهید تا زمانی که مواد نرم و پخته شوند، این نیز حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد. حالا هالوپینو و نیمی از پیازچه‌ها را اضافه کنید، بپزید و تکان دهید تا عطر آنها به مشام برسد، حدود ۱ دقیقه. دست آخر به آنها نمک و فلفل بزنید و به یک بشقاب منتقل کنید تا کمی خنک شوند.

۲. «آرد ذرت، آرد گندم، ۱ قاشق چای‌خوری نمک، پودر خمیرمایه، جوش شیرین، عسل، تخم‌مرغ‌ها، باترمیلک، ۲ قاشق غذاخوری روغن، نیمی از مخلوط بیکن و ذرت، و نیمی از پیازچه‌های باقی‌مانده» را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکان دهید و هم بزنید تا چیزی از مواد خشک باقی نماند و سپس مکعب‌های پنیر را داخل آن بریزید.

۳. تابه‌ای بزرگ را برای ۵ دقیقه روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. مقداری روغن روی سطح آن بریزید و پخش کنید. سپس بین یک چهارم تا نصف پیمانه ماده پنکیک را بردارید و به شکل یک دایره روی تابه بریزید. از باقی مانده سطح تابه برای تهیه بقیه پنکیک‌ها استفاده کنید.

سپس روی هر پنکیک یک قاشق غذاخوری از مخلوط بیکن و ذرت پخش کنید.

۴. به پختن ادامه دهید تا زمانی که لبه‌های پنکیک شروع کند به خشک شدن و حباب‌هایی روی سطح آنها ایجاد شود، این حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد. با دقت پنکیک‌ها را برگردانید تا روی دیگرشان هم بپزد. می‌توانید آنها را به شلف داخل اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند و بقیه پنکیک‌ها را بپزید، یا اینکه به سرعت آنها را سرو کنید تا بقیه آماده شوند. موقع سرو از عسل و مقداری پیازچه استفاده کنید.

یک دیدگاه برای " نحوه درست کردن پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --