پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

مواد لازم

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم

مواد لازم میانی

  • برگ اسفناج (تازه): ۳۰۰ گرم
  • پنیر ریکوتا (رنده شده): یک پیمانه
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • پیازچه تازه (قسمت سبزرنگ): ۴ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

مواد اضافی

  • کره (ذوب شده): یک قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • طرز تهیه

    ۱. ابتدا برای تهیه مواد میانی برگ اسفناج و قسمت سبزرنگ پیازچه را خرد کنید وب ا پنیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده مخلوط کنید.

    ۲. برای تهیه خمیر، آرد، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر را به چهار قسمت کرده و هر یک را روی سطح کار با وردنه ورز دهید.

    ۴. سینی فر را چرب کرده و یک لایه خمیر در آن قرار دهید. مقداری کره ذوب شده روی آن بمالید. مخلوط اسفناج را روی خمیر پخش کنید. سه لایه دیگر خمیر را نیز با کره ذوب شده چرب کرده و روی لایه اسفناج قرار دهید.

    ۵. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیر بمالید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بورک طلایی و برشته شود. سپس برش داده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --