صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت کباب لندنی

دستور پخت کباب لندنی

طرز تهیه کباب لندنی

کباب لندنی یکی از انواع کباب های خوشمزه و خاص کشور انگلستان است که شباهت زیادی به استیک گوشت دارد. اگر علاقمند به کشف طعم های جدید و خاص هستید به شما توصیه می کنیم این کباب خوشمزه را امتحان کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب لندنی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب لندنی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب لندنی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله گوساله ۸۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
سس سویا یک قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، آویشن و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

ابتدا باید سس کباب را درست کنید برای این منظور یک کاسه مناسب انتخاب کنید سپس سیر را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه سس سویا ، سس گوجه فرنگی ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع ، مقداری آویشن ، فلفل سیاه و نمک به کاسه اضافه کنید.

مواد درون کاسه را با یک قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت را مانند استیک برش بزنید به صورتی که ضخامت قطعات گوشت یک سانتی متر باشد سپس درون کاسه حاوی سس قرار دهید.

در ادامه مواد را خوب زیر و رو کنید تا به تمام نقاط گوشت برسند و آنرا طعم دار کنند. پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را با سلفون ببندید و آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود.

برای اینکه گوشت به خوبی طعم مواد سس را بگیرد بهتر است هر یک ساعت یک بار کاسه را از یخچال خارج کنید و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به خورد گوشت بروند و آنرا طعم دار کنند. پس از گذشت ۴ ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد قطعات گوشت را داخل تابه بچینید و در روغن سرخ کنید. این کباب خوشمزه را می توانید به همراه سبزیجات سرخ شده مثل سیب زمینی ، کلم بروکلی و … سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --