دستور پخت کباب شیر ماهی

کباب شیر ماهی

● مواد لازم:

ماهی شیر ۸۰۰ گرم
خامه ۳قاشق سوپخوری
کره ذوب شده یک و نیم قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده ۱قاشق سوپخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار کافی

● طرز تهیه:

گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید. بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید.

ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلا چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (فر از قبل گرم شده) بماند و کاملا طلایی شود (زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد).

در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود، سینی را روی پنجره وسط فربگذارید و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --