صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت ناگت مرغ

دستور پخت ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت یکی از غذا‌های پر طرفداری است که افراد زیادی به خصوص کودکان آن را گزینه خوبی برای یک غذای سریع و خوشمزه می‌دانند درست کردن ناگت در خانه کار سختی نیست با خبربانو همراه باشید تا به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
سس خردل دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
پودر سیر نصف قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری یک لیوان

طرز تهیه ناگت مرغ:

سینه مرغ را به همراه پیاز چرخ کنید. به آن پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم مرغ اضافه کنید خوب میکس کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.
تخم مرغ‌های باقی مانده را در یک ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت را بردارید و آن را با دست شکل بدهید (اگر دوست دارید با قالب شکل بدهید)
ناگت‌های فرم گرفته را ابتدا در تخم مرغ همزده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.

چند نکته برای تهیه ناگت مرغ:

* اگر هنگام شکل دادن و قالب زدن ناگت‌ها مایه شما چسبناک بود دست‌های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت‌تر شود.
‌* می‌توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
‌* می‌توانید برای خوش طعم کردن ناگت‌ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
* حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *