صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت میگوی مرد افکن

دستور پخت میگوی مرد افکن

میگوی مرد افکن، یک غذای فوق العاده با میگو

میگو یکی از مفیدترین محصولات دریایی است که فواید بسیاری برای سلامتی و بدن دارد.در این مقاله طرز تهیه یک میگو خوش طعم و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه میگوی مرد افکن

میگوی آماده متوتا سایز ۳۱-۴۰ : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی که به صورت نواری برش داده شده باشد : ۲ عدد
ماکارونی نواری یا نودل : ۲۰۰ گرم
سیر درشت که رنده شده باشد : ۲ حبه
زنجبیل تازه : ۱ ق غ رنده شده
روغن زیتون : ۲ ق غ
پیازچه خرد شده : ۲ ق غ
قارچ اسلاید شده ( برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ، آنها را به کمی آبلیمو آغشته کنید ) : ۱۰۰ گرم
سس سویای کم نمک : ۴ ق غ
شکر قهوه ای : ۲ ق غ
سس فلفل تند : ۱ ق غ
پوست رنده شده لیمو : ۱ عدد
چندین برگ درسته ریحان تازه

روش تهیه میگوی مرد افکن

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط داغ کنید.
سیر و زنجبیل را به مدت یک دقیقه تف دهید
پیازچه ها را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تف دهید تا نرم شوند
فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و ۵ دقیقه تف دهید.(برای جلوگیری از آب انداختن قارچ و فلفل دلمه ای حرارت را کمی بیشتر کنید)
میگو ها را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه دیگر تف دهید تا رنگ آنها صورتی شود.
ماکارونی نواری یا نودل را که طبق دستور روی بسته بندی آماده کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید.
سس سویا،شکر قهوه ای،سس فلفل تند ، رنده شده پوست لیمو و برگهای ریحان را نیز
اضافه کنید.
مواد را به آرامی مخلوط کنید.
غذای شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *