دستور پخت ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی

ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی


مواد لازم برای برای 4 نفر:( زمان پخت: 25 دقیقه )

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
موسیر 2 قاشق سوپخوری
مرزه 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی یک دوم فنجان
کنسرو کنگر 1 قوطی(حدود300گرم)
فیله ماهی آزاد (هر قطعه حدود 120-170 گرم) 4 قطعه
آب یک دوم فنجان
شاهی بدون ساقه 1 دسته
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک شده و مغز کنگر را به مدت 1 دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از 12 الی 15 دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در 4 ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.


ارزش غذایی:

کالری : 328

چربی: 10

پروتئین: 32

کلسترول: 74

سدیم: 564

کربوهیدرات: 14

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --