صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت فلافل و سس مخصوص

دستور پخت فلافل و سس مخصوص

فلافل و سس مخصوص

فلافل غذايى خوشمزه و مورد پسند بچه ها و نوجوانان در حال رشد است . شما مى توانيد خود اين غذاى سرشار از انرژى را براى فرزند دلبندتان آماده كنيد.

مواد لازم :

نخود ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی خام ۱ عدد کوچک
پیازرنده شده ۱ عدد
سیررنده شده ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ادویه جات،زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

سس فلافل:

پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۴/۱ پیمانه
آب به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلافل:

نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تایکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.

طرزتهیه سس فلافل:

رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *