صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت فلافل ماهي

دستور پخت فلافل ماهي

طرز تهيه فلافل ماهي

مواد لازم براي چهار نفر :

ماهي (فيتو) 300 گرم
نخود خيس شده 400 گرم
پودر زيره سبز 1 قاشق مرباخوري
تخم مرغ 2 عدد
پياز رنده شده 1 عدد متوسط
سير له شده 2 حبه
گشنيز خرد شده 3 قاشق سوپخوري
بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن به ميزان لازم

طرز تهیه فلافل ماهی:

ابتدا ماهي ، نخود چرخ شده ، پياز رنده شده ، سير له شده و گشنيز کاملاً ساطوري شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زيره ، نمک ، بکينگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهيد تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه يک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنيد . اين غذا را همراه نان باگت ، خيار شور ، کاهو و گوجه فرنگي سرو ميکنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --