صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت شور ماهی پلو

دستور پخت شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :

 برنج 3 لیوان
 شوید پاك شده و خرد شده  200 گرم
 ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط
 كشمش 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی  1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.

سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

    پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

    نكته :
    می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --