صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت شامی نخودچی

دستور پخت شامی نخودچی

طرز تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
آرد نخود چی ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران ۱/۲قاشق چایخوری

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --