صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

دستور پخت سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

قارچ یک پیمانه، خرد شود
بروکلی 2 پیمانه، خرد شود
آب مرغ 2- 1.5 پیمانه
خامه نصف پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

 

طرز تهیه:

• کره را درون یک تابه ذوب کنید.

• قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند

• کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

• محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

• پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --