صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت سالاد میموسا

دستور پخت سالاد میموسا

سالاد میموسا

(mimosa flower) همان گل ابریشم است این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک ، سالاد و نوشیدنی و دسر ها را تزئین میکنند .

مواد لازم :

 کنسرو تن ماهی  ۱ عدد
 برنج  ۱ پیمانه
 هویج  3 عدد
 سس مایونز یا  ماست سفت  به مقدار لازم

ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )

طرز تهیه :
برنج را با روش کته طبخ کنید . کنسرو ماهی تن را در آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید .

 قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:

مرحله 1 _ هویج رنده شده را ( خام یا پخته فرقی نمیکند ) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز  به میزان دلخواه بریزید.

مرحله 2 _ یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .

مرحله 3 _ لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا… پر کنیدو با پشت قاشق به لایه ها فشار داده تا سفت و فشرده شود ودوباره سس بریزید.

مرحله 4 _ لایه آخر را کته  بریزید و ما بین و روی آن رابایک لایه سس پر کنید . روی سالاد را با سلوفون بپوشانید وسالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید

مرحله 5 _ سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید

مرحله 6_ اطراف و روی سالاد را  سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی  که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید . به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می شود

دوستانی که  سس مایونز مصرف نمی کنند مثل من از ماست چکیده به تنهایی و یامخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند

در این سالاد می توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و غیره استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --