پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت دسر هویج رولی

دستور پخت دسر هویج رولی

طرز تهیه دسر هویج رولی

مواد لازم برای دسر هویج رولی :

 هویج رنده شده  3 لیوان
 شکر  1 لیوان
* بیسکوئیت پودر شده  1/5 لیوان
 گردو پودر شده در غذا ساز  1 استکان
 پودر نارگیل  برای تزیین
 گردوی کامل برای تزیین

* بیسکوئیت bebe یا بیسکوئیت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده

طرز تهیه دسر هویج رولی :

هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود. هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند. بیسکوئیت ها و گردوی خرد شده را روی هویج ها بریزید و با هم ترکیب کنید.

روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید. به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید. 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --