صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش هویج

دستور پخت خورش هویج

خورش هویج

پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه كرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.

مواد لازم (برای ۲ تا ۳ نفر):

گوشت خورشتی یا مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
هویج ۶ عدد متوسط
آلو بخارا ۸ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
شكر در صورت تمایل
زعفران به میزان دلخواه
زردچوبه و فلفل و نمك به میزان لازم

طرز تهیه:

پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه كرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.
آلوها را در آب سرد خیس كرده، داخل خورشت می‌ریزیم. سپس هویج‌ها را خلالی كرده و با مقدار كمی روغن تفت می‌دهیم. بعد از این‌كه گوشت یا مرغ تقریباً پخته شد، نمك، فلفل و كمی زعفران را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم خورشت بجوشد تا كاملاً جا بیافتد. در مرحله آخر آبلیمو و در صورت تمایل شكر را هم به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا بجوشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *