صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی

دستور پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال :

گوشت راسته گوساله 300 گرم
پیاز درشت  1 عدد
خلال بادام  150 گرم
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی  2 عدد
 زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی :

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --