پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی

دستور پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال :

گوشت راسته گوساله 300 گرم
پیاز درشت  1 عدد
خلال بادام  150 گرم
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی  2 عدد
 زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی :

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --