صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت خورشت سیب سرخ

دستور پخت خورشت سیب سرخ

خورشت سیب سرخ

سيب‌هاي پوست گرفته را داخل قابلمه‌اي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند…

مواد اولیه

گوشت ماهيچه يا مغز ران ۵۰۰ گرم
سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن ۱۰۰ گرم
آبليمو نصف استكان
زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوری

دستور پخت

گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمی تفت دهيد.
دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد.
سيب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند.
سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزانی كه بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف كشيده و سيب‌ها را كنار آن قرار دهيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *