دستور پخت ته چین شیرازی

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی یکی از بهترین ته چین ها است که ما به شما توصیه می کنیم در برنامه غذایی هفتگی خود به آن جایگاه ویژه ای بدهید تا از طعم لذید آن را لذت ببرید.

مواد لازم:

فیله مرغ (خرد شده) ۵۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
زرشک ۴ قاشق سوپ خوری
شکر (نرم و دانه ریز) ۱ قاشق سوپ خوری
بادنجان (ورقه‌ای خرد و تلخی گرفته) ۴ عدد
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست سه چهارم پیمانه
کره (ذوب شده) ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران خشک ۱ قاشق چای خوری
خلال پسته مقداری برای تزیین
خلال بادام مقداری برای تزیین

نحوه پخت:

1, فیله مرغ را در تابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛

۲ ٫ در تابه‌ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛

۳ ٫ بادنجان‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود؛

۴ ٫ در ظرفی، زرده‌های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید؛

۵ ٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛

۶ ٫ در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ته چین شیرازی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --