صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت بوقلمون و حبوبات فلفل دار

دستور پخت بوقلمون و حبوبات فلفل دار

بوقلمون و حبوبات فلفل دار

مواد لازم : براي 8 نفر

گوشت نمک سود 4 نوار باريک
بوقلمون 7 درصد چربي 3 پوند
پياز خرد شده 4 فنجان
سير خرد شده 4/1 فنجان
فلفل قرمز 2 عدد متوسط
پودر فلفل 3 قاشق غذاخوري
پودر کاکائو تلخ 3 قاشق غذاخوري
زيره سبز 4 قاشق غذاخوري
پوره گوجه فرنگي 5 قاشق غذاخوری
شيره کم شيرين 2 قاشق غذاخوري
لوبيا شسته شده نیم لیوان
نمک به میزان کافی

اطلاعات غذايي

کالري : 556 کيلوکالري

کربوهيدرات : 46 گرم

فيبر : 12 گرم

چربي : 21 گرم

پروتئين : 46 گرم

قند : 14 گرم

طرز تهیه :

1. اجاق را آماده کنيد. ( يا يک ماهيتابه يک ليتري برداريد و آن را روي شعله متوسط گاز حرارت دهيد). گوشت نمک زده را در ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد در حدود 6 تا 8 دقيقه حرارت ببيند و طلايي شود. شعله گاز را زياد کرده و بوقلمون را اضافه کنيد. بگذاريد بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنيد تا نسوزد. اين کار را در حدود 8 تا 10 دقيقه انجام دهيد.

2- در اين مرحله پياز ، سير ، فلفل قرمز را اضافه کنيد. آنها را در حدود 5 دقيقه حرارت دهيد تا سفت شود. حالا پودر فلفل ، پودر کاکائو و زيره سبز را روي غذا بريزيد. در حدود يک دقيقه غذا را تفت دهيد تا بوي معطر آن بلند شود.

3- شيره را به همراه 1 فنجان آب و 4 قاشق نمک به پوره گوجه فرنگي اضافه کنيد. شعله گاز را کم کنيد و در حدود 30 دقيقه اين مخلوط را روي گاز با حرارت کم بگذاريد تا به خوبي بپزد.

4- حالا لوبيا ها را اضافه کنيد. آنقدر گوشت و لوبيا را بپزيد تا ترد شوند و اين خوراک لوبياي پرادويه را به مدت 30 دقيقه ديگر روي حرارت کم گاز بگذاريد تا به خوبي بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است ؛ نوش جان !

پيشنهاد سرآشپز

مي توانيد در کنار اين غذا ترشي فلفل ، کرم ترش کم چرب ، نان آرد ذرت و پنير چدار نوش جان کنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --