صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت آش کلم به سبک باکویی

دستور پخت آش کلم به سبک باکویی

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

 برنج نیم دانه خیس شده  یک دوم پیمانه
 بلغور جو خیس شده  1 پیمانه
 نخود خیس شده 1 پیمانه
 لوبیا سفید خیس شده 1 پیمانه
کلم برگ خرد شده 1 عدد
هویج نگینی خردشده 4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده 1 عدد
رشته آش 150 گرم
سبزی آش 1 کیلوگرم
ترخون خردشده 150 گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --