طرز تهیه حلیم گندم مناسب برای وقت افطار

روش تهیه حلیم گندم غذای بسیار خوشمزه و مناسب برای ماه رمضان را برای شما داریم که میتوانید در زیر دستور تهیه آن را بخوانید. ماه رمضان هست و بازار پختن حلیم بسیار داغ! زیادند تعداد کسانی که حلیم هاي بیرون، حتی مشهور ترین شان را قبول ندارند و ترجیح می‌دهند خودشان در منزل درستش کنند. در ا ین مقاله طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
گندم «پوست کنده» ۵۰۰ گرم
شکر به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا گندم را از روز گذشته خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار می‌دهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه می دهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه می دهیم حلیم كمی بپزد.

2-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میكنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمك به گندم اضافه میكنیم.و اجازه می‌دهیم گندم لعاب بیندازد.

3-مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت هست ولی هرچه اکثر بپزد خوشمزه تر هست.بعد از مدت ذكر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید كمی سرد شود.

4-اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده هست اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط كن ریخته یا از صافی رد كنید «مخلوط كن بهتر هست»حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید

5-بقیه گوشت را رشته رشته كرده و به حلیم اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری كره یا روغن را داغ كرده و مقداری دارچین به آن اضافه كنید و اگر حلیم را با شكر می خورید مقدار بسیاركمی شكر هم به آن اضافه كنید و روی حرارت كمی هم بزنید تا حلیم شما كشدار شود و به اصطلاح مفید جا بیقتد!

سایر نکات:

1-واژه حلیم از حلم می‌آید یعنی صبر!پس بدانید هرچه اکثر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.

2-گندم را به صورت پوست كنده و سفید و سالم گزینه كنید تا موقع پخت چندان اذیت نشوید.

3-میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید كه در این صورت زمان كمتری برای كشدار شدن غذا نیاز دارید«ولی خیلی غذای خوشمزه اي نخواهید داشت!»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --