آموزش درست کردن نودل سبزیجات خوشمزه
نودل سبزیحات خوراکی هست از کشور چین که بسیار لذیذ و محبوب هست، به عنوان یک وعده سبک و تندرست میتوانید آن را میل کنید. باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.
مواد لازم
نودل برنج ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی قدری
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل چیلی قرمز ۱ شماره
زنجبیل ۱ تکه
کدو ۲۰۰ گرم
گشنیز ۱/۲ دسته
پیازچه ۶ شماره
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
اسفناج ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ شماره
سس فلفل تند به مد نظر
حاضر کردن مواد برای تهیه نودل سبزی ها:
۱- نودل رو طبق فرمان روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
۲- قارچهاي بزرگتر رو تکه تکه کنید.
۳- سیر رو پوست گرفته، دانه هاي فلفل چیلی رو جدا کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
۶- برگهاي گشنیز رو جدا کنید و ساقههاشون رو یز خرد کنید.
۷- پیازچهها رو تمیز شسته و قسمتهاي سفیدشون رو نازک حلقهحلقه کنید.
۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.
طرز تهیه
1.اول نودل رو بپزید.
2. اندکی روغن در ماهیتابه اي روی حرارت بالا گرم کنید. قارچها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.
3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقههاي گشنیز و قسمتهاي سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.
4. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگهاي گشنیز رو اضافه کنید.
6. نودل رو در کنار برش هاي لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش هاي پیازچه روی نودل اکران کنید.
ممنون از تمرکز بر جزئیات کوچک.