-
- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
-
- زمان پخت
- 30 دقیقه
-
- برای
- 4
-
مواد لازم برای کباب بلدرچین
- بلدرچین 900 گرم
- آب لیمو ترش 1/2 فنجان
- پیاز خام خلال شده 3 عدد
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- روغن زیتون یا کره 1/2 فنجان
- کرفس خرد شده به مقدار لازم
- ساقه جعفری به مقدار لازم
- فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بلدرچین
۱- بلدرچین ها را بشویید و تمیز کنید. آن ها را در قابلمه بگذارید و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب، پیاز خرد شده، برگ ساقه کرفس و چند ساقه جعفری اجازه دهید نیم پز شود و آب به خورد آب برود. بعد از آن که بلدرچین ها نیم پز شدند آن ها را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
۲- برای درست کردن سس، کمی روغن زیتون یا کره ی آب شده را به همراه آب لیمو تازه، نمک و فلفل و زعفران آماده کنید، داخل ظرفی بزرگ بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس بلدرچین های نیم پز را داخل این سس بخوابانید و به مدت حداقل ۴-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. به بلدرچین ها اجازه دهید تا طعم سس را به خود بگیرد.
۳- بعد از سپری شدن زمان استراحت، بلدرچین ها را مانند جوجه به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید. مرتب سس کره ی آب شده و زعفران را با استفاده از یک قلمو روی بلدرچین در حال کباب شدن بمالید تا به خورد بلدرچین ها برود و به خوبی مزه دار شود.
۴- بعد از آن که سیخ ها را مدام زیر و رو کردید و بلدرچین ها کاملا برشته شدند آن ها را به همراه گوجه کبابی سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
نکات کلیدی طرز تهیه کباب بلدرچین
– بلدرچین های سیخ شده را هم روی منقل و هم روی حرارت گاز می توانید کباب کنید.
– زمان کباب شدن بلدرچین نسبت به جوجه طولانی تر است.
– کباب بلدرچین را می توانید به همراه پلو و یا تنها سرو کنید.
– بلدرچین ها را می توانید به صورت درسته کباب کنید و یا آن را از بالا به پایین به دو قسمت تقسیم کرده و بعد کباب کنید.
– اگر تکه های بلدرچین شما کوچک است و بلدرچین درسته نیست، نیازی به نیم پز کردن آن ها قبل از کباب کردن ندارید. کافی است تکه های بلدرچین را چند ساعت داخل سس مخصوص قرار دهید و بعد آن ها را کباب کنید.
– در بعضی دستورها در طرز تهیه سس کباب بلدرچین از خامه نیز استفاده می کنند که اختیاری است. در این دستور هم می توانید ۱/۲ پیمانه خامه به سس اضافه کنید.
– اگر به بوی مرغ و گوشت حساس هستید می توانید هنگام نیم پز شدن گوشت بلدرچین از چند برگ بو، چند شاخه رزماری و یا چوب دارچین استفاده کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.
– بعد از پخته شدن بلدرچین ها می توانید پوست روی گوشت آن را جدا کنید و بعد آن را در سس بخوابانید.
– طبع گوشت بلدرچین بسیار گرم است. بهتر است آن را به همراه خوراکی های سرد سرو کنید. همچنین اگر طبع گرمی دارید از خوردن بیش از حد آن خودداری کنید.
🙏 سپاس از توجه به نظرات مخاطبان