طرز تهیه بهترین غذا با سیب زمینی و ژامبون

اگر به دنبال درست کردن یک غذای خوشمزه برای بیرون رفتن و پیک نیک دارید میتوانید از سیب زمینی و ژامبون بهره گیری کنید. سیب زمینی هاي مغز پخت با لبه هاي سرخ شده همراه با ژامبون و پیاز و پنیر به قدری خوشمزه و بینظیر میشه که امتحان کردنش واقعا ارزشش رو داره. پس این بار که به پیک نیک رفتید حتما با خودتون به اندازه کافی سیب زمینی هم بردارید.

 

مواد لازم

۵ تا ۶ عدد سیب زمینی
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز
۲ قاشق غذاخوری رزماری خشک شده
۲ قاشق غذاخوری پودر آویشن
۲ قاشق غذاخوری فلفل شیرین
۱ و نیم قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
روغن زیتون
پیاز تازه
ژامبون
خامه ترش
پنیر رنده شده

 

سیب زمینی ها را در اندازه نیم سانتی حلقه حلقه کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید.

نمک و فلفل، پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل شیرین و سیر را به سیب زمینی هاي حلقه شده بزنید و سیب زمینی ها را هم بزنید تا مواد به همه ي انها برسد.

داخل یک تاوه چدنی سیب زمینی ها را مانند عکس به صورت دایره اي بچینید.

باربیکیو را آماده کنید.

تاوه را به مدت ۴۰ دقیقه روی شعله قرار دهید.

ژامبون ها را خرد کنید.

بعد از ۴۰ دقیقه سیب زمینی ها کمی نرم شده اند. ژامبون ها را روی سیب زمینی ها بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.

یک لایه پنیر رنده شده روی غذا بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر روی شعله قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شود.

۲ ساقه پیاز تازه را خرد کرده و روی غذا را با آن تزئین کنید.

در نهایت هم با مقداری خامه ترش روی غذا را تزئین کنید.

یک دیدگاه برای " طرز تهیه بهترین غذا با سیب زمینی و ژامبون " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --