آموزش درست کردن ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

آموزش درست کردن ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

روش تهیه پاستا و ماکارونی رو به گونه اي ویژه برای شما داریم که عاشق خوردن این غذا هستید. برترین ماکارونی را در این آموزش با هم می پزیم. ‎

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا :
‎ابتدا يک پياز بزرگ و سير را با رنده ریز، رنده می كنیم سپس آن را در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، بعد فلفل دلمه اي نگينی و قارچ هاي خرد شده را به همراه گوشت چرخ كرده اضافه كنيد و مفید هم بزنيد و يک ليوان پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه كنيد و آويشن و فلفل سياه و زردچوبه، نمک و مقداری دارچين را اضافه كنيد و با شعله ملايم بگذاريد مواد به خورد هم بروند و طعم دار بشوند.

سپس قالب را چرب كرده و از ماكارونی آبكش شده «من از ماكارونی رشته اي و صدفی كوچک بهره گیری كردم» داخل ظرف مورد نظر ريخته و مقداری از ملات و پنير را به آن اضافه كنيد و مقداری گوجه گيلاسی روی آن بريزيد و داخل فر بگذارید من در طبقه وسط فر گذاشتم و حرارت بالا و پايين آن را روشن كردم و حدود نيم ساعت داخل فر گذاشتم و با جعفری و ريحان ديزاين كردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --