-
- زمان پخت
- 30 دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
-
مواد لازم برای کوکو قارچ
-
- سیب زمینی 3 عدد
- قارچ خرد شده 200 گرم
- سیر له شده 2 حبه
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز خرد شده 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
- روغن به مقدار لازم
- جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کوکو قارچ
۱- ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و بعد آن ها را رنده می کنیم.
۲- همه ی مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم.
۳- سیر و قارچ را در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
کوکو قارچ خوشمزه ی شما آماده است. می توانید آن را با گوجه، زیتون و سبزی تزیین کنید و به عنوان نهار، شام و حتی پیش غذا سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه کوکو قارچ
– مواد را حتما ریز ریز خرد کنید.
– برای سرخ کردن کوکو قارچ اجازه دهید تا روغن کاملا داغ داغ شود و بعد مواد را داخل آن بریزید.
– تخم مرغ ها را با احتیاط به مایه کوکو قارچ اضافه کنید. چون سایز تخم مرغ ها متفاوت است. اول ۳ عدد تخم مرغ اضافه کنید اگر احساس کردید به تخم مرغ بیشتری نیاز دارد، ۱ عدد دیگر به آن اضافه کنید.
– بهتر است قارچ را به همراه کمی آبلیمو تفت دهیم تا سیاه نشود.
– می توانید پیاز را به صورت رنده شده نیز استفاده کنید. در این صورت حتما آب آن را کامل بگیرید بعد به مواد اضافه کنید.
– می توانید برای زیباتر شدن کوکو از ۱ عدد هویج کوچک رنده شده هم در مواد اولیه آن استفاده کنید.
– در صورت دلخواه می توانید از پودر سیر به جای سیر تازه استفاده کنید.