طرز تهیه آسادوی گوشت

در سفر بـه آمریكای جنوبی و گذر از كشور زیبای آرژانتین امروز با یك خوراك متعارف در این دیار بـه اسم «آسادوی گوشت» آشنا خواهیم شد. آسادوی گوشت از آن دسته خوراكی‌هایي هست كه نیاز بـه زمان نسبتاً طولانی برای تهیه و جا افتادن دارد و بهتر هست كه برای تهیه آن از زودپز بهره گیری نشود تا بـه‌طور طبیعی جا بیفتد و مزه اصلی خود را بـه‌دست آورد.

مواد مورد نیاز برای شش نفر

450 گرم گوشت گردن گوساله
نمك و فلفل بـه میزان لازم
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
یك شماره پیاز خرد شده
دو حبه سیر له‌ شده
دو شماره گوجه ‌فرنگی بزرگ خرد شده
یك قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه خرد شده
150گرم زیتون
یك شماره پیاز‌ تقسیم‌ شده بـه چهار قسمت
دو شماره برگ بو
دو شماره عصاره گوشت قرمز
یك شماره فلفل دلمه‌اي بزرگ خرد شده
نصف فنجان سس كچاپ
چهار شماره سیب‌زمینی كوچك پوست گرفته و تقسیم ‌شده بـه چهار قسمت
یك قاشق غذاخوری آرد ذرت «اختیاری»
یك قاشق غذاخوری آب

شیوه حاضر‌سازی

1. روغن را در یك ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ كرده و حدود پنج دقیقه پیاز و سیر را در آن تفت داده تا نرم شوند. سپس پیاز و سیر را در یك قابلمه جداگانه بریزید.

2. گوشت را در ماهیتابه تفت دهید. توجه كنید كه هنگام تفت دادن گوشت آن ‌را بـه‌خوبی برگردانید تا تمام اطراف آن تفت داده شود. سپس آن‌ را بـه قابلمه‌اي كه پیش‌تر پیاز و سیر را در آن ریخته بودید, بیفزایید. گوجه ‌فرنگی خرد‌شده, دانه‌های فلفل خردشده,

زیتون‌ها «آبدار باشند», پیاز چهار قسمت‌شده, برگ‌بو و عصاره‌های گوشت قرمز را بـه قابلمه بیفزایید و آن ‌را روی حرارت اجاق بگذارید تا بـه جوش آید. آنوقت درجه حرارت اجاق را كم كنید.

3. سپس سس كچاپ را با محتویات قابلمه مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بـه‌مدت یك ساعت بپزد.

4. گوشت را از قابلمه خارج كنید و كنار بگذارید.

5. فلفل دلمه‌اي قرمز خرد شده را بـه محتویات قابلمه افزوده و نیم ساعت دیگر بگذارید تا بپزد.

6. در نیم ساعتی كه قابلمه روی حرارت ملایم گاز در حالت پخت هست, در یك ماهیتابه جداگانه دو قاشق غذاخوری روغن را داغ و سیب زمینی‌ها را سرخ كنید و بی درنگ بـه محتویات قابلمه بیفزایید.
آرد را در كمی آب حل كنید و بـه قابلمه اضافه كنید.

7. گوشت را با یك چاقوی تیز خرد كنید یا بـه‌صورت لایه‌لایه درآورید و بـه قابلمه اضافه و حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
خوراك گوشت آسادو را میتوانید با نان یا برنج میل كنید.

یک دیدگاه برای " طرز تهیه آسادوی گوشت " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --