فر آشپزخانه، نحوه نگهداری و انواع آن از منظر مصرف انرژی

فِر آشپزخانه از وسایلی است که در یک دهه اخیر جای خود را  در آشپزخانه ایرانیان بیش از پیش باز نموده است، به خصوص از هنگامیکه گازهای فردار قدیمی رفته رفته صحنه رقابت را به گازهای رومیزی واگذار کرده‌اند روند صعودی استفاده از فرهای توکار آشپزخانه شدت بیشتری یافته است.

فِر توکار آشپزخانه در واقع همان قسمتِ فر در گازهای فردار یا مبله قدیمی‌تر است که اینک به طور جداگانه نقش خود را ایفا می‌کند.

فِرها اساساً از نظر نوع مصرف انرژی به دو نوع تقسیم می‌شوند:

  *فرگاز و برق  * فر برقی  

که از نظر میزان مصرف انرژی عموماً نوع فر برقی از مصرف انرژی کمتری برخوردار بوده و در نتیجه هزینه‌های این حوزه را در سبد خانواده‌ها کاهش می‌دهد. در نوع فرگاز و برق نیز عموماً استفاده از گاز برای اشعه پایین (تحتانی) استفاده می‌گردد.

فِرها دارای عملیات مختلف جهت آشپزی بوده و گاهی تا 12 برنامه متفاوت برای آنها پیش‌بینی می‌شود.

فِرها عموماً دارای قسمت جوجه‌گردان هستند که به وسیله میله مخصوص که در کارتن از طریق کارخانه‌ها تعبیه شده قابل راه‌اندازی است.

دقت فرمائید در هنگام نصب فر استفاده از شلنگ استیل به شرطی که به خوبی نشت یابی شود مجاز بوده و ایمنی بیشتری نسبت به شلنگ لاستیکی دارد.

نکات مهم در نگهداری فِر توکار آشپزخانه

“ایمن سرویس” نکات زیر را جهت استفاده مطلوب در نگهداری فر آشپزخانه پیشنهاد می‌نماید:

  • از آنجائیکه فرها اساساً ساختاری ظریف و هوشمند دارند بهتر است در هنگام استفاده از دکمه و کلیدهای تعبیه شده روی آن با لطافت بیشتری برخورد شود.
  • هرگز در هنگام استفاده در فِر باز نگذارید مگر آنکه در دفترچه راهنما برای مواقع خاص بدان اشاره شده باشد. اینکار اتلاف انرژی و عملکرد نامطلوب فِر را به دنبال خواهد داشت.
  • از جا به جایی ناگهانی گذاشتن ظروف بر روی فر و قطع و وصل برق آن جداً پرهیز نمائید.
  • فضای قرار گیری فِر را طوری در کابینت تعبیه نمائید که حتی المقدور 5 الی 10 سانتی متر با دیوار یا کابینت پشتی خود فاصله داشته باشد تا سبب تسهیل عبور جریان هوا و حرارت تولید شده در محوطه آن گردد.
  • برای نظافت محوطه داخلی فِرها حتماً پس از خنک شدن کامل آن اقدام نمائید و از سابیدن و خش انداختن فضای درونی فِر اکیداً خودداری فرمائید.
  • برای نظافت صحیح لطفاً پس از سرد شدن فِر، چند قطره مایع ظرفشویی (و یا هر نوع ماده تمیز کننده دیگری که شرکت تولیدی پیشنهاد نموده) را به دستمالی نمناک آغشته نموده و اقدام به تمیزی نمائید و در انتها با دستمالی خشک سطوح را پاکیزه کنید.

یک دیدگاه برای " فر آشپزخانه، نحوه نگهداری و انواع آن از منظر مصرف انرژی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --