آموزش تهیه خورش به آلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه خورش به آلو خوشمزه و عالی

اگر میخواهید خورشتان یک مزه اخیر داشته باشد میتوانید از به آلو بهره گیری کنید که واقعا مزه خاصی به غذای شما خواهد داد. به یکی از میوه هاي خوش عطر با خواص بی نظیر هست که معمولا در پاییز فراوان میشود و ما می‌توانیم ازش بهره مند شویم. همان طور که خیلی از میوه هاي بومی کشورمون به یک منطقه خاص مربوط میباشند یا یک میوه به منطق خاصی مشهور هست,

به هم از این قضیه مستثنی نیست و ظاهرا به اصفهانی مشهور تر هست. امروز با هم طرز تهیه این خورش لذیذ با ورژن اصفهانی را تجربه کنیم. در این خورش به خوش عطر و لذیذ ادامه مطلب را دنبال نمایید.

مواد لازم برای تهیه خورش به آلو ;
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
به بزرگ 2 شماره
پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 شماره
آلو بخارا 15 تا 20 شماره
شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک, فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش به آلو ;
گذشته از شروع باید بگویم, این نوع خورش به هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس «ترش و شیرین» درست میشود. قبلا این خورش همراه نان خورده می شد, ولی هم اکنون در کنار چلو هم سرو میشود و خیلی هم محبوب هست. برای شروع پیازی راکه به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شود.

سپس گوشت را اضافه می‌کنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر پیدا کند و لایه روی گوشت منسجم شود.
سپس کمی زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه میکنیم و مفید آن را مخلوط می‌کنیم.

سپس اندکی آب در حدی که روی گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت بگیرد می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشد یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشد. درب قابلمه را روش قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

به ها را بعد از شستشو به صورت مکعب هاي درشت برش میزنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست و در حین پخته شدن, اگر خیلی ریز برش خرده باشند, یا نازک باشد بافت خودش را از دست می‌دهد و خورش ما دیگر چهره قشنگی نخواهد داشت.

بعد از خرد کردن به, کره را داخل ماهیتابه ذوب می‌کنیم و گرچه مواظب هستیم که حرارت ملایم باشد و بی درنگ بعد از ذوب شدن آن به هاي خرد شده را اضافه میکنیم و یک تفت کوچک به آن میدهیم.

به ها که کمی طلایی رنگ شدند آن را از روی حرارت بر می داریم.

به هاي تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم. برای این که به رنگ قشنگ و قرمزش را به خوبی نشان بدهد کوشش می‌کنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به زمان لازم داریم, درب قابلمه را باز نکنیم.

در 15 دقیقه پایانی پخت آلوهایی راکه از قبلا با اندکی آب سرد خیس کرده بودیم, آبکش می‌کنیم و بعد به خورش اضافه می‌کنیم.

و در 5 دقیقه پایانی, چاشنی ها را اضافه میکنیم. شکر را بنا به ذائمان می‌توانیم کم یا چندان کنیم. هم‌چنین مقدار خیلی کم نمک به اندازه یک پینچ یا 1/4 قاشق چایخوری به خورش اضافه می‌کنیم.

نکاتی برای پخت خورش به ;
همان طور که در ابتدا هم خدمت تان توضیح دادم, این خورش بنا بر ذائقه شخصی می‌تواند کاملاً شیرین, یا ملس باشد, پس اگر تمایل دارید کمی مزه ترش هم داشته باشد, 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه هم اضافه کنید و نهایتا خورش را مزه کنید و بعد از اطمینان از مزه 5 دقیقه زمان بدهید و بعد شعله را خاموش کنید.

من معمولا برای خورش به از رب گوجه فرنگی بهره گیری نمیکنم ولی اگر رنگ خورش باب طبعتان نبود در 5 دقیقه پایانی 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت بدهید و به خورش اضافه کنید.خورش را بعد از حاضر شدن داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و همراه با چلو سرو می‌کنیم.

یک دیدگاه برای " آموزش تهیه خورش به آلو خوشمزه و عالی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --