طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

روش تهیه پای همبرگر خوشمزه و فوق العاده را برای شما عزیزان داریم که میتوانید به برترین شکل که واقعا اشتها را هم تحریک می‌کند آن را درست کنید. پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار میرود که بهتر هست برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر:

۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱/۸ پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
۱ قاشق غذاخوری شیر
نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
نمک
فلفل سیاه
جوزهندی
کچاپ
جعفر

طرز تهیه:

1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می‌توانید بعنوان قالب بهره گیری کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4-سوسیس هاي کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش هاي هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --