آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک
خورش قیمه لذیذ را میتوانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید کـه برای مراسم هـای محرم می تواند برترین انتخاب آشپزی باشد.
مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ ;
مرغ سه تکه
لپه 2/3 پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
زرشک نصف لیوان
رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه
طرز تهیه قیمه مرغ ;
باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها رابا نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم و در اندکی روغن سرخ میکنیم.پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. سبک کـه شد لپه هایی کـه خیس خورده و آب کش کردیم را اضافه میکنیم. مقدار کمی کـه تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم کـه لپه ها کامل بپزد.
رب گوجه و زرشک را در اندکی روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها رابه لپه ها اضافه میکنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. بـه همراه چوب دارچین. میگذاریم حدود 1 ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.
برای تزیین میشود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده بهرهگیری کنیم.
ش
سپاس از زمانبندی مناسب مطالب.