آموزش درست کردن شیر برنج خامه ای برای افطار

شیر برنج خوشمزه و فوق العاده را برای افطار درست کنید و از خوردن آن لذت کامل ببرید. شیر برنج برترین وعده برای روزه داران در افطار می باشد.شیر برنج یکی از غذایی هاي خوب و مقوی برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان هست. این بار می‌توانید شیر برنج را با خامه درست کنید. شیر برنج خامه اي طعم بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم برای شیر برنج خامه اي :

برنج 1 پیمانه
شیر  2 لیتر
 شکر  2 قاشق سوپخوری
هل 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام 50 گرم
خامه 150 گرم

طرز تهیه شیر برنج خامه اي :

برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد.

پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید.

برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد.

سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود.

بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً در مواد حل شود. می‌توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی هاي دیگری مثل شیره انگور، عسل، مربای گل و …، برابر با سلیقه تان سرو كنید.

در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل كوبیده را درون یك تنظیف «پارچه صافی» بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد.

بهره گیری از این روش سبب میشود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود.

در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --