پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آموزش تهیه پودینگ شکلات و موز خوشمزه

آموزش تهیه پودینگ شکلات و موز خوشمزه

آموزش تهیه پودینگ شکلات و موز خوشمزه

طرز تهیه پودینگ لذیذ شکلات را برای شما داریم که همراه با موز واقعا مزه خوبی به خود می‌گیرد و برای مهمانی ها فوق العاده هست. پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی هست که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست میشود. نکته دیدنی این دسر، بدون پخت بودن آن هست.

این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر هست.

**مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز **
خامه سنگین 2 فنجان
شکلات کمی شیرین خرد شده اندکی
شکر قنادی « پودر قند » 2 قاشق غذاخوری
ویفر شکلاتی 26 شماره

* موز 3 شماره

* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره اي برش خورده هست.

**طرز تهیه پودینگ شکلات و موز **
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
پودر قند را اضافه کرده و مفید بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.

13 شماره ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش هاي طولی موز را بگذارید.
سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی باقیمانده را بریزید.

روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت « یا تا یک روز » در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.

آن را با حلقه هاي موز تزئین کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --