پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آموزش درست کردن چلو گوشت گیاهی با هویج

آموزش درست کردن چلو گوشت گیاهی با هویج

آموزش درست کردن چلو گوشت گیاهی با هویج

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج ;

سویای درشت 150 گرم

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد كرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

هل 10 شماره

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری

هویج متوسط 3 شماره

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج ;

سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. اکنون در قابلمه‌ي مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید; به گونه اي كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در پایان، نمک و زعفران را اضافه كنید. اکنون هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.

اینک همۀ‌ي مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.

تذکر ; مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه «تقریباً 450 گرم » میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --