پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / مطالب دسته بندی 'آموزش آشپزی'

دستور پخت سوپ شلغم

دستور تهیه سوپ شلغم مناسب پاییز آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 35 دقیقه مواد اولیه : برای 2 نفر شلغم                                5 عدد (كوچك) فلفل سیاه                            به میزان لازم تخم مرغ                                        1 عدد شكر                  یك چهارم قاشق غذاخوری كره                                             30 گرم خامه               یك قاشق سوپ خوری سر پر نمك                                    به میزان لازم شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای كه دارد جایگاه خاصی در

دستور پخت پاي استيك و موسير

طرز پخت پاي استيك و موسير مواد لازم پاي استيك و موسير براي 12 نفر: روغن زيتون 2 قاشق سوپ‌خوري كنسرو گوشت مرغ خرد شده 140 گرم  استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شده يك كيلوگرم آرد ساده 4 قاشق سوپ‌خوري  سركه قرمز كه با 2 ليوان آب مخلوط شده باشد 10 قاشق غذاخوري عصاره گوشت گاو يك‌ويك‌سوم قاشق سوپ‌خوري آويشن 4 شاخه   موسير تازه 600

دستور پخت آب پیازک شیرازی

طرز پخت آب پیازک شیرازی طرز پخت آب پیازک شیرازی,آب پیازک یا اشکنه شیرازی غذای محلی شیراز است. مواد لازم : پیاز چند عدد روغن ماست تخم مرغ شنبلیله نعناع خشک نمک و زردچوبه طرز تهیه: پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می‌کنند، وقتی که رنگ پیازها طلایی شد، زردچوبه را روی آن ریخته، کمی هم می‌زنند. سریع تفت می‌دهند تا سبزی‌ها نسوزد و مقداری آب و نمک به

دستور پخت سوپ هویج و گل کلم تند

طرز پخت سوپ هویج و گل کلم تند طرز پخت سوپ هویج و گل کلم تند,سوپ هویج و گل کلم تند غذایی لذیذ و مقوی برای گیاهخواران و افراد وگان مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند: نصف سر یک گل کلم 2 عدد هویج 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری پر روغن زیتون 1 قاشق چی خوری زیرۀ سبز نصف قاشق چای خوری پودر سیر

دستور پخت پتاژ سیب زمینی

طرز پخت پتاژ سیب زمینی طرز پخت پتاژ سیب زمینی,نیم کیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه قاشق کرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم. مواد لازم: سیب زمینی : 500 گرم آب گوشت

دستور پخت شامی پوک

نحوه پخت شامی پوک نحوه پخت شامی پوک,مواد لازم برای شامی پوک:  سینه مرغ  نیم کیلو  لپه  نیم کیلو  تخم مرغ ۵ عدد  مایه خمیر یک و نیم قاشق مربا خوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی نصف لیوان در صورت نیاز بیشتر از این مقدار روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه شامی

دستور پخت کباب ملکه

نحوه پخت کباب ملکه نحوه پخت کباب ملکه,کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک! موردمصرف : پیش غذا مناسب برای : مهمانی دوستانه مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه : بادمجان فلفل دلمه گوشت چرخ کرده روغن آرد نخودچی نمک فلفل قرمز زردچوبه مقدار مواد بستگی به خودتان دارد . طرز تهیه کباب ملکه : سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی

دستور پخت شامی رودباری

نحوه پخت شامی رودباری نحوه پخت شامی رودباری,این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود. آماده سازی : 30 دقیقه  پخت : 30 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر :  گوشت گوساله چرخ شده  300 گرم  پیاز متوسط 2 عدد  سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم روغن زیتون  به میزان لازم گلپر پودر شده به

دستور پخت بیف یاکیتوری غذا ژاپنی

طرز تهیه بیف یاکیتوری غذا ژاپنی طرز تهیه بیف یاکیتوری غذا ژاپنی زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم برای بیف یاکیتوری :  سس سویا  2 قاشق غذاخوری  شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری  زنجبیل تازه رنده شده  یک قاشق چای خوری  فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری  800 گرم پیاز خرد شده 4 عدد مایونز نیم فنجان سس خردل یک قاشق چایخوری طرز پخت و