آموزش تهیه کباب عربی همراه با کوفته سیب زمینی

آموزش تهیه کباب عربی همراه با کوفته سیب زمینی

کباب عربی یکی از غذاهایی هست که در ایران طرفداران زیادی دارد, این غذا را همراه با کوفته سیب زمینی به شما تعلیم می‌دهیم. در این مقاله طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

میزان سرو; 6 الی 8 نفر

مواد لازم;

گوشت گوساله «چرخ کرده»; 500 گرم
روغن; 2 قاشق سوپ خوری
پیاز «ریز خرد شده»; 2 شماره
فلفل سبز «ریز خرد شده»; 7 الی 8 شماره
رب گوجه فرنگی; 1 قاشق سوپ خوری
برگ جعفری «خرد شده»; 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه «پودر شده»; یک و یک دوم قاشق چای خوری
نمک; 1 قاشق چای خوری

مواد لازم کوفته سیب زمینی;

سیب زمینی; 4 شماره
آب; به مقدار لازم
بلغور گندم «پخته»; 4 پیمانه
پیاز «رنده شده»; 1 شماره
روغن زیتون; 50 میلی لیتر
برگ جعفری «ریز خرد شده»; 2 قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی; 1 قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی تند; 1 قاشق سوپ خوری
زیره «پودر شده»; به مقدار لازم
نمک; به مقدار لازم

طرز تهیه;

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز, گوجه فرنگی, رب گوجه فرنگی, نمک, فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه کوفته سیب زمینی, سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده, روغن زیتون, برگ جعفری ریز خرد شده, سس هاي گوجه فرنگی, زیره و نمک مخلوط کنید.

سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله هاي کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مثل عکس, شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید, کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.

یک دیدگاه برای " آموزش تهیه کباب عربی همراه با کوفته سیب زمینی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --