نحوه استفاده صحیح از ظروف استیل

ظروف استیل آشپزخانه – ظروف استیل به دلیل محکم و مقاوم بودن، مورد توجه بسیاری از افراد است. رعایت نکات زیر در نگه‌داری صحیح از آن‌ها موثر است.

1- ظرف را روی شعله بزرگ‌تر از خودش قرار ندهید و نگذارید بیش از اندازه داغ شود.
2- برای شست‌وشو از مواد سفیدکننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
3- بلافاصله پس از استفاده ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.
4- نمک را هنگامی که آب غذا در حال جوشیدن است، به آن اضافه کنید و بلافاصله غذا را هم بزنید. در غیر این صورت ظرف تغییر رنگ می‌دهد.
5- در صورت لک شدن ظرف، می‌توانید آن را با کمی سرکه یا آبلیمو برطرف کنید.

یک دیدگاه برای " نحوه استفاده صحیح از ظروف استیل " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --